Cautare

61367 de rezultate pentru "stirile din judetu dambovita orasul pucioasa" (8.74 secunde)
Serbia se grabeste sa construiasca o autostrada intre orasul Nis si granita cu Bulgaria (coridorul numarul 10) care sa concureze drumul prin podul intre Calafat si Vidin care face parte din coridorul numarul 4, a declarat joi ministrul sarb al transporturilor Milutin Mrkonjic, citat de postul national de radio de la Sofia.
Specialistii cred ca orasul a fost scufundat dupa ce un tsunami din secolul al IV-lea a lovit nordul Africii. Acelasi dezastru natural a distrus si o mare parte din orasul antic Alexandria din Egipt si a lovit si insula greceasca Creta.
Mihai este tolerant si punctual, este un familist convins, desi viata din radio si televiziune ii ocupa aproape tot timpul. ... Sibiul este orasul sau natal, de care il leaga multe amintiri.
"Consumatori suntem noi toti" reprezinta denumirea unui proiect initiat intre Constanta si orasul bulgaresc Dobrici care vizeaza crearea unei retele regionale de business, tinandu-se cont de nevoile si cerintele consumatorilor, a declarat ieri Iulian Groposila, presedintele Patronatului IMM Constanta si coordonatorul proiectului amintit.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea din partea PNL.
Daca v-ati indragostit de Grecia asa cum am facut-o eu, e imposibil sa nu ajungeti intr-o vacanta si in Corfu, una dintre insulele din Marea Ionica, cea binecuvantata de zei cu o culoare turcoaz nemaivazuta.
Atac armat la o sinagoga din orasul american Pittsburgh, aflat in statul Pennsylvania. ... Totodata, si presedintele Statelor Unite ale Americii a reactionat in urma atacului din orasul Pittsburgh. Este un lucru ingrozitor ce se intampla din cauza urii in aceasta iara”, a declarat Donald Trump.
Razboiul din Ucraina continua cu atacuri in Harkov, Kiev si Mariupol. Orasul-port de la Marea Azov se mai bazeaza doar pe militarii baricadati in combinatul de otel, care au refuzat sa se predea, asa cum au cerut trupele ruse care controleaza orasul.
Cainii comunitari sunt mai multi decat anul trecut, cel putin prin Tiglina II, iar daca intri din strada Brailei pe strazile de cartier dupa ora 21.00-22.00, poti fi sigur ca te mai latra un patruped, iar la ore tarzii incearca sa vada si daca il lasi sa guste carne de om.
Activitatea sa profesionala a inceput in anul 1998 la Regia Autonoma Judeteana de Apa, dupa care din anul 2000 a detinut functia de director regional al societatii germane PREUSSAG, care avea ca obiect de activitate extinderea, reabilitarea si modernizarea statiilor de epurare si tratare a apelor menajere.
Luminile din Orasul Vechi din Ierusalim vor fi stinse inainte de rasarit in timpul acestei saptamani, pentru ca presedintele Bush, care se afla in vizita, sa poata vedea mai bine soarele ridicandu-se deasupra vechilor ziduri.
“Ingrijorat de situatia creata la nivelul municipiului Mangalia, de faptul ca razboiul surd dintre primar si consilieri a blocat tot ceea ce inseamna administratie in Mangalia, in calitate de ales al cetatenilor in functia de deputat, cer celor doua parti sa ajunga la o intelegere, sa accepte calea dialogului si a colaborarii pentru a face ca orasul sa iasa din blocaj.
seful unei institutii subordonate municipalitatii il acuza pe primar de incompetenta Razboiul dintre PDL si primarul Craiovei, Antonie Solomon, a intrat intr-o noua faza, dupa ce, ieri, directorul executiv al SC Salubritate Craiova, Flavius Sirop, a anuntat ca orasul va ramane fara salubrizare de la 1 martie din cauza...
Guvernul a dat unda verde, in ultima sa sedinta, programului pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare din orasul Murfatlar. ... 000 de euro sunt cuprinse constructia retelei de alimentare cu apa in satul Siminoc si orasul Murfatlar si extinderea sistemului de canalizare pe strazile din oras.
Cea mai noua extravaganta SF semnata de Luc Besson se lanseaza in aceasta saptamana in cinematografele din Romania!
Dana Andronie) Din 26 septembrie, orasul va fi epicentrul distractiei in aer liber! Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine orasul faptelor bune, centrul elegantei si bunului gust, a muzicii de calitate si a spectacolelor in aer liber.
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. In perioada 1 martie - 31 august, inemisiunea Orasul Vorbeste (10:05 - 12:00) de la Radio Romania Cultural, va fi organizat concursul Weekend cultural in Capitala, in parteneriat cu Hotel Cismigiu.
Nu cunosc in amanunt respectiva hotarire, dar eu cred ca orice om in plus, care sa sesizeze ce nu functioneaza, incalcarile legii si situatiile ciudate din oras, este binevenit.
120 de cetateni ai statelor UE, care au rezidenta permanenta in judetul Galati, sunt asteptati in iunie sa aleaga primarii si consiliile locale din localitatile galatene unde au domiciliul.
Un nou conflict confesional tulbura viata comunitatii din Oradea.
google-analytics.com